Sån helt underbar helg asså

Min helg i Blekinge va helt perfekt fan...
Ínga bråk me mamma lr pappa, jag o Melina blev skitfulla o hade extremt roligt..
Den va ba så galet jävla rolig o jag e så jävla vriden att jag borde inte tillåtas dricka alkohol..

Kom dock tillbaka till verkligheten o allt det för tillfället innebär o de drog ner mig lite men lever på minnet av helgen o längtar tills nästa gång istället...
Behöver bestämma mig o behöver snacka me dig, jag vill veta vad du känner o va du tycker juu..

Men men nog om allt sånt, livet får gå på som vanligt än så länge...

Så här sitter vi "bloggisar" när vi äter salladsmiddagar o irriterar oss på fjortisar...


O såhär snygga e vi sedan när vi ska ut o sjunga Joelbitar




Kvällen va ett enda röj rakt igenom............HÅLL KÄFTEN KATARINA

Längtar lite faktiskt

Jag fyller år på måndag så det e ju snart dåå vaaa..Fyller 24, lite skrämmande men ska satsa på ny kula då...
Ska träna imorrn, sen till jobbet o slita hela dan och natten såklart ( vet inte vad jag tänkte när jag la schemat) sen hem på morgonen o fixa lite sen upp till Blekinge o klippa mig sen på äventyr me Melina.. Äventyr just nu = Melina ska köpa träningsbyxor o vi ska äta middag på Todde´z HAHAHA

Ska ha lite kalas på lördag, är inte förtjust i kalas utan egentligen rentav hatar jag dom men jag gillar få presenter o då måste man ha kalas..Jag kan stå ut inga probs...Tänkt att vi ska supa på kvällen me så de blir nog fin fint...

Känner mig som en prinsessa nu, vet dock inte om en prinsessa måste färga sitt hår själv, stå o plocka överväxta ögonbryn, vaxa ansiktet (inte hela då asså), slänga på cellulitkräm och brun utan sol för o känna sig snygg men jag måste det iaf hahaha..Så nu känner jag mig piffig som fasen o mår prima..
Har dock helt glömt bort vad det var jag egentligen skulle skriva här som va så viktigt att jag loggade in kl 23:40 men what the hell jag tar en cigg o ser mobbad ut medans jag sitter här o ändå luktar kemikalier..

Ska iaf bli extremt roligt o komma hem ett tag, 2 månader sen jag va i Blekinge så saknar min KÅMPIS och min familj veery much...

Kommer inte riktigt på vad de va som jag egentligen skulle in o skriva så skit samma måste sova nu annars orkar jag inte stå o babbla samtidigt som jag svettas imorrn..

Om någon kan baka så baka gärna en sån här tårta till mig TACK PÅ FÖRHAND hahaha

Sov sött


Vattumannen

Får ju lägga in mitt stjärntecken me så snart vet ni alla vad jag är för en kuf

Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Han är mycket självgod och har starka åsikter som han vet är de rätta.
Han bryr sig alls inte om ifall han anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp.


För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå honom, då han tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad.
Vill du vara hans vän och tränga in under ytan måste du acceptera honom som han är. Han accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hans mening så har du rätt att tycka som du vill. Han är fördomsfri, intellektuell och human.



Element
: luft Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten.
Positiva karaktärsdrag: fredsälskande, lojal och uppfinningsrik.
Negativa karaktärsdrag: excentrisk och trotsig.
Människokroppen: fotlederna


Jag är en RÅTTA

Sitter o ugglar för jag håller på me tvätten fastän jag egentligen hade velat sova så jag tänkte kolla upp mitt Zodiak år och det visade sig att jag är en råtta..Ahja jag e inte chockad haha...
Detta stod om mig iaf o de stämmer nog ta mig fan.. Har strykit under det som inte stämmer asså haha

Råttor är både charmerande och aggressiva. De förefaller på ytan vara lugna och samlade men är under skinnet
osäkra och nervösa. Råttor är hårt arbetande och vet hur man skall spara för att ha något kvar. De är aldrig utan beundrare då de har en dragningskraft. De har en ljus och glad personlighet och detta skapar en stor bekantskapskrets. De älskar fester och andra sammankomster med många personer. De tycker om exklusiva klubbar och föreningar där de kan umgås med likasinnade. De är extroverta och bryr sig om andra. Råttor tar god hand om sina nära och kära.


Råttor älskar pengar och kan göra mycket för att få dem. Det är en svår uppgift att ta ifrån en råtta hans pengar. Trots detta kan råttor vara mycket generösa mot sina nära och kära och släkten är alltid välkommen. De tycker om att hålla välståndet inom familjen. Råttor är definitivt smarta. Med alla dessa människor runt sig ser råttan till att det händer något. Råttan kan sätta dem i arbete med vad som helst.
Råttor vet hur man döljer sina egna hemligheter men har en förkärlek för att försöka lista ut andras hemligheter för att försöka vinna något på det.

 Det är lätt att se när en råtta är upprörd. De blir irriterade och nervösa. Råttor har svårt att säga nej till ett lågpriserbjudande. De köper ofta saker som de inte behöver och sparar på allt de kan. Souvenirer och personliga saker är lagrade överallt i en råttas hem.


Då det ligger i en råttas natur att veta allt om alla blir de ofta bra författare. De har ett bra minne och en förmåga att formulera sig. Råttor kan bli framgångsrika i det mesta de försöker sig på. De har lätt för att ställa in sig för de yttre omständigheterna. De anpassar sig väl. De är i sitt esse när det är kris och är stora problemlösare.
Deras intuition är stor och de är alltid öppna för nya möjligheter. De har ett inbyggt varningssystem så att de inte skall hamna i svårigheter. De brukar kunna se om det är för riskabelt för dem.

En av råttans största problem är att de försöker att göra för mycket på en gång. De splittrar ofta sin energi och får därmed inget gjort. När de väl har lärt sig att avsluta vad de har startat finns det inget som stoppar deras karriär. Råttor måste också se upp för sin egenskap att falla för erbjudanden och lockelser. I dessa områden kan deras bedömande lätt bli fel. De har lätt för att bli för giriga och då kommer de att gå på pumpen kanske både en gång och två.

 Råttor har stor respekt för sina föräldrar och för över detta på sina barn. De älskar sitt hem. Familjelivet är väldigt viktigt för dem. Råttor födda på kvällen eller natten brukar oftast bli de mest jäktade.  Råttor lär mycket och börjar göra detta tidigt. De läser mycket .


Hahaha allt annat stämmer exakt in på mig freeeeeeeeaky


Äsch va fan

Jag lägger ut några bilder ändå, jag e nöjd me dom va fan

   

Drama ohh drama

Alltid så mycket snack, folk borde börja på tjack höhö..
Nee skämt åsido så trött jag e på allt snackande tur de inte e bland mina vänner iaf...
Älskar mitt jobb men ibland hade de kanske varit skönt me en paus...

O vet ni vad? Cappucino på Mcdonalds är väldigt gott

Ska vi åka o fika på Mcdonalds?

Igår fixade jag håret o sånt för o få känna mig lite snygg så tänkte lägga ut en bild jag tog bara för det, har inte fotat mig själv på evigheter men igår kändes de bra...Tog några sexiga bilder me men känner inte för o lägga ut dom här just nu haha..
On the way back to the top


Förresten

Skriver ett inlägg till för ni vet min önskelista som finns lite längre ner..
Kan säga att jag fick inte en enda grej därifrån..

Jag fick ett presentkort o ett löv så..


J
ag luktar fortfarande illa
Har bananflugor överallt
Får fortfarande ont i fingrarna av mitt tangentbord
Är fattig som en kyrkråtta
Tröttnat på porr
Umgås endast med min dildo
Kommit på att man blir fet som fan av caffe latte
Kör fortfarande runt i min lilla skitbil som pajjar hela tiden o även om jag får en lott så lär jag inte vinna...



Sammanfattning.se

Så nu sitter jag här över en månad sen jag skrev nåt o nu ska jag hänga ut mig själv o berätta alltihopa..
Finns ju nämligen ett par anledningar till varför jag inte skrivit..
Det är ju inget roligt heller o min blogg brukar ju vara full me bara rubbat skit haha men men Januari 2009 har bara varit rubbad o inte de minsta rolig..

Nyår gick fint förbi, jag o Melina söp ner oss tyvärr blev inte Melina riktigt packad förrens vi kom hem haha men vi hade väldigt kul iaf ja hela veckan var rolig..
Mitt tangentbord e fortfarande kasst så kan ju säga att de gör ont i fingrarna o skriva haha..

Jag har sagt jag varit sjuk o ljugit mycket om vad som hänt fram o tillbaka men tänkte avslöja alltihopa oavsett vem som läser o inte läser..

Tror knappast jag ska gå in på några detaljer så blir ba en lista me skit haha

1. Min bil gick paj o de kostade sin slant

2. Läkaren ringer från Malmö o säger du ska operaras snart (njurproblem)
 
3. Gör ett graviditetstest o min värld rasar samman

4. Massa bråk o skvaller på jobbet gör att mitt huvve får flipp

5. Gör en abort

6. Går åt helvete me snubben

7. Måste in till sjukhuset igen efter att jag haft ont i över 5 dar o de tyckte dom va konstigt

8. Blöder konstant varje dag i 2 veckor

9. MIN BIL PAJJAR IGEN

10. Förväntade mig en grym lön men nej det blidde 4000 mindre än jag förväntat mig så mina shoppingplaner går i kras

Allt börjar gå bättre nu iaf men jag mår fortfarande piss för all stress o press men vet ni vad jag fyller 24 om en vecka o då ska allt bli annorlunda...
Inget ska kunna rubba mitt glada humör mer, jag är Hulken på hög nivå...
O jag har ju alltid min 50 åriga alkisgranne o hänga me om de skulle behövas juuu höhö..

Ska hem till Blekinge nu på fredag o göra livet osäkert haha, fyller år på måndag så ska hem o tigga cash såklart
Käka middag me Melina o kanske ut o göra Karlshamn osäkert me..
Jag dricker ju aldrig typ men jag e så festasugen att de ska fasen supas till helgen wooooha lr va man säger haha..

Nu ska jag inte skriva mer idag för nu vet ni så skriver mer när jag kommit upp på topp igen o när jag garvar varje gång jag skriver..




En fylla e faktiskt värd sin vikt i guld ibland särskilt när där finns bildbevis

Ha en underbar dag! ! ! 

Pussar

RSS 2.0